ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

سرمربی آنگولا: کلاس بازی ایران جهانی است

سرمربی تیم ملی فوتبال آنگولا، گفت: ایران تیم بسیار قدتمندی است و درکلاس جهانی بازی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۵۰

به گزارش راهبرد معصار؛  پدرو گونسالوس بعد از شکست سنگین نیمش مقابل ایران، اظهار داشت: ایران تیم بسیار قدرتمندی است و در کلاس جهانی بازی می‌کند. برای ما مهم است که با تیم‌های قدرتمند روبه رو شویم تا خودمان را محک بزنیم و واقعیت خودمان را ببینیم. بازیکنان زیادی را به دلایل مختلف از دست دادیم. این مسئله باعث شد که ذهنیت و استراتژی‌ خود را برای این بازی عوض کنیم.

وی افزود: وقتی بازنده می‌شوید کار برای شما سخت‌تر می‌شود. سعی کردیم به بازیکنان جوان زیادی بازی بدهیم. باید همه را ببینیم نه اینکه روی چند بازیکن تمرکز کنیم. این برای ما خیلی مهم است و باید ببینیم در ادامه راه برای‌ ما چه پیش می‌آید.

گونسالوس در مورد اینکه در جام جهانی ۲۰۰۶ با ایران به تساوی رسید اما امشب عملکرد خوبی نداشتید، گفت: اگر از سال ۲۰۰۶ به مسیر پیشرفت دو کشور نگاه کنیم می‌توانیم این فاصله را شما ببینید و درک کنید و ما این فاصله را می‌فهمیم. بازیکنان زیادی را از دست دادیم و برخی از آنها نتوانستند دعوت این بازی را قبول کنند. امیدوارم در آینده بازینکان‌مان به ما اضافه شوند تا نتایج بهتری بگیریم.

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری تدارکاتی مقابل آنگولا با ارائه نمایشی هجومی به برتری چهار بر صفر دست یافت./ایرنا

ارسال نظر